Мови

  • English
  • Українська

Конкурс пропозицій – фізики та студенти-фізики, які постраждали від російського вторгнення в Україну

Російське вторгнення в Україну порушило кар’єру аспірантів та молодих дослідників  українських установ. Завдяки фінансуванню від Фонду Альфреда П. Слоуна, APS із задоволенням надає програми для підтримки тих, хто постраждав від вторгнення, щоб зберегти іпрагнення їх досліджень і зміцнити зв’язки зі світовою спільнотою фізиків.

Студенти та докторанти
Distinguished Student Program - Ukraine


Завдяки Програмі APS Distinguished Student Program - Ukraine, аспіранти з фізики та фізики, які починають свою кар’єру, які здобували ступінь або робили дослідження в Україні, можуть отримати до 2000 доларів США на підтримку подорожей для виступу з усними доповідями чи постерами на засіданнях APS, зустрічах, схвалених APS, або міжнародного Союзу чистої та прикладної фізики (International Union of Pure and Applied Physics) - спонсоровані конференції. Щоб підтримувати зв’язки з наставниками-дослідниками, підтримка може бути збільшена до 5000 доларів США за пропозиції, які включають дослідницькі візити до лабораторії або наукового партнера на додаток до відвідування зустрічі з фізики. (APS поважає, що багато фізиків, які постраждали від вторгнення, наразі не можуть подорожувати. Отже, підтримка віртуальної участі в зустрічах також має право на підтримку.)

Розширений термін подачі заявок: 16 жовтня 2023 року

Подавайте заявку сьогодні!



Фізики
International Research Travel Award Program - Ukraine


Завдяки програмі APS International Research Travel Award Program - Ukraine, фізики, які постраждали від російського вторгнення в Україну, можуть отримати підтримку на поїздки, щоб відвідати партнерів-дослідників за межами своєї країни для продовження своїх досліджень, підтримувати свої зв’язки та внесок у глобальну фізичну компанію. Одержувачі отримують до 5000 доларів США на витрати на поїздку за кордон протягом мінімум одного місяця. (APS поважає, що багато фізиків, які постраждали від вторгнення, наразі не можуть подорожувати. Отже, підтримка віртуальної дослідницької співпраці також має право на підтримку.)

Розширений термін подачі заявок: 16 жовтня 2023 року

Подавайте заявку сьогодні!