Мови

  • English
  • Українська

Запрошуємо до магістратури!


Київський академічний університет (КАУ) та Інститут сцинтиляційних матеріалів НАН України (ІСМА) запрошують вступників, які мають освітній рівень «Бакалавр»,  на навчання для здобуття освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю «132 – Матеріалознавство».

Основним принципом КАУ є «навчання через дослідження», що передбачає домінанту науково-дослідної роботи та індивідуальний підхід до кожного студента. Магістранти КАУ, вже з першого семестру навчання, починають проводити наукові дослідження під керівництвом провідних вчених ІСМА. Заняття проводитимуть провідні харківські та київські вчені у галузі матеріалознавства.
Магістранти мають можливість не тільки брати участь у наукових дослідженнях світового рівня, а і долучитись до різних міжнародних та українських проєктів, отримувати фінансову підтримку, у вигляді стипендій, грантів, премій і частковій зайнятості, стати співавторами статей у  високорейтингових міжнародних журналах, робити доповіді на міжнародних та вітчизняних конференціях.

Детальніше про магістратуру КАУ і умови вступу до неї можна дізнатися за посиланнями: https://kau.org.ua/educat... і https://kau.org.ua/educat...

Якщо є будь-які питання з приводу вступу до магістратури КАУ і навчання на базі ІСМА, вільно звертайтеся до нас за адресою sorokin@isma.kharkov.ua, або телефонуйте +380 97 392-27-84 (Олександр Сорокін, можна також у телеграм чи вайбер).