Мови

  • English
  • Українська

Результати ХІ Міжнародної наукової конференції «Функціональна база наноелектроніки»

Інститут сцинтиляційних матеріалів Національної академії наук України, разом з партнерами, виступив організатором ХІ Міжнародної наукової конференції «Функціональна база наноелектроніки». Сайт конференції: http://fbn-conference.ism...
 
У зв’язку за пандемією коронавірусу, конференцію було проведено в онлайн-режимі у грудні 2020 року.

Серед авторів доповідей представники 19 університетів, 8 наукових інститутів та 3 компаній серед яких представники 8 закордонних організацій з Німеччини, Канади, Китаю, Хорватії та інших країн світу.

Програмним комітетом біло відібрано 32 доповіді в яких розглянуті: актуальні проблеми в області дослідження та розробки наноелектронних сенсорів та інформаційних систем для біоінженерії; методи формування, діагностики та дослідження наноструктур та нанооб’єктів; математичне моделювання та технології в наноелектроніці.  Матеріали конференції були випущені у вигляді збірника праць та доступні на сайті конференції (посилання: http://fbn-conference.ism... ).

Учасники конференції висловили одностайну пропозицію щодо підготовки та проведення ХІІ конференції у вересні 2021 року в Одесі, на базі Одеського національного університету імені І. І. Мечникова.